Home » Welkom » Over mijzelf

Cyberangel4u is mijn preformer naam

Mijn echte is naam is Angela en ik ben op 2 juni 1963 geboren. Ik heb half lang blond haar en blauwe ogen. Ik ben 1,67 meter. Mijn gewicht is rond de 75 kilo en volle borsten. (cub F85)
Om mijn lichaam een lekker sexy bruin kleurtje te laten houden relax ik, als de zon schijnt, vaak op mijn dakterras. Indien het weer niet wil meewerken kruip ik soms even onder de zonnebank.
Ik heb er niet zo’n probleem mee om mijzelf niets verhullend te laten zien. Gelukkig is dit geen ernstige kwaal, vele cammers blijken dit te hebben.

Mijn biseksualiteit

Heb ik sinds kort mogen ontdekken, ik merkte dat ik zelf erg opgewonden raak wanneer ik twee vrouwen met elkaar zie vrijen. Of wanneer er een vrouw inbelt bij mij en wij samen voor de cam onze fantasie de vrije loop laten. Deze heerlijke gevoelens ben ik de laatste tijd voorzichtig aan het onderzoeken.

Mijn fantasieën

Zijn vanaf mijn MSN periode, from way back when, nog steeds dezelfde, om met een man / vrouw of een stel een heerlijk sensueel cam contact te hebben. Het intens kunnen genieten van elkaars naaktheid, hierdoor beide misschien heerlijk klaar te komen. Je volledig laten gaan, daar geniet ik iedere keer weer opnieuw van.
Zeker wanneer een man zich volledig laat gaan en klaar komt voor de cam, dan vind ik dat zo opwindend. Of een vrouw die squirtend klaarkomt dat is een zo’n overdonderd geil gezicht. Iets wat mij ook regelmatig overkomt wanneer ik door de ander erg opgewonden raak en al mijn remmingen los laat.

Mijn bezoekers omschrijven mij als een lekkere vlotte geile milf. Eén die avontuurlijk, flexibel, impulsief, tikkeltje eigenwijs, grappig, gevoelig, romantisch en sensueel is. Soms kan ik net iets te scherp of te recht door zee zijn. Zelf denk ik dat ik het aardig voor elkaar heb, doe in ieder geval wel de dingen die ik leuk vind.

Geile kusjes...

 

 

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb